کد خبر:۴۳۳۹۷۲
محفل شعرا و مداحان استان یزد با عنوان «خورشید هشتم» در یزد برگزار شد
محفل صمیمی شعرا و مداحان استان یزد با حضور خادمان حرم رضوی با عنوان «خورشید هشتم» در دانشگاه پیامنور یزد برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، محفل صمیمی شعرا و مداحان استان یزد با حضور خادمان حرم رضوی با عنوان «خورشید هشتم» شب گذشته در دانشگاه پیام نور یزد برگزار شد.
در این مراسم که شاعران کشوری همچون قاسم صرافان و مهدی رحیمی از اصفهان حضور داشتند، شاعران در خصوص گرامیداشت دهه کرامت و میلاد کریمه اهل بیت (س) و امام رضا(ع) شعرهای خود را سرودند.
لازم به ذکر است، این مراسم با همکاری دانشگاه پیام نور یزد، انجمن مع الحسین(ع)، هیات انصار ولایت و حوزه هنری یزد برگزار شد که در پایان آن خدام حرم رضوی به حضار تبرکی حرم اهدا کردند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.